@Work

STOELSHIATSU

Veel computerwerk in steeds dezelfde (vaak verkeerde) houding met steeds herhaalde bewegingen kunnen leiden tot stress op de werkplek. stress kan leiden tot klachten als hoofdpijn, migraine, nek-schouder-, en rugklachten, pijnlijke armen, ellebogen en polsen en concentratieverlies. Als deze klachten verergeren beinvloedt dit onze gezondheid en ons werkplezier. Deze klachten kunnen overgaan in een gevoel van overbelasting en uiteindelijk tot ziekte en uitval leiden.

STOELSHIATSU MASSAGE

Stoelmassages kunnen een belangrijk onderdeel vormen van het preventieve gezondheidsmanagement en het vitaliteitsbeleid van uw organisatie. Een stoelmassage is een ontspannende en activerende drukpuntmassage van hoofd, nek, rug, schouders, armen en handen. Er ontstaat een beter doorstroming van bloed, lymfe en energie waardoor de aanvoer van voedingstoffen en de afvoer van afvalstoffen beter verloopt. Hierdoor ontstaat een toename van energie en een verbetering van ons concentratievermogen. De behandeling wordt op een speciaal ontworpen massagestoel uitgevoerd en duurt 20 minuten. De behandeling wordt over de kleding heen gegeven en is laagdrempelig.

VOORDELEN OP EEN RIJ

verkwikkend, ontspannend en vitaliserend, verhoogde productiviteit en meer werkplezier, behandeling op locatie tijdens het werk, ontspannen, helder en fit en energiek in 20 minuten, vermindering van klachten en stress door verkeerde werkhouding, daling kortdurend ziekteverzuim, lichamelijke en geestelijke ontspanning, toename concentratievermogen en prikkeling van het zenuwstelsel.

ZELF ERVAREN

Wilt u zelf de voordelen van een stoelmassage in uw bedrijf ervaren maak dan een afspraak voor een vrijblijvende demonstratie. Wij komen graag bij langs voor een gratis proefmassage en om de mogelijkheden voor uw bedrijf ten aanzien van Stoelshiatsu massage te bespreken. Stoelshiatsu massage als Arbo voorziening is tevens fiscaal aftrekbaar.