Yogaflow & Ontspanning

Ervaren is belangrijker dan dat wat je zou moeten kunnen en gebruik ik als leidraad voor mijn yogaflow & ontspanning lessen. Ik geef deze lessen vanuit mijn behoefte om mijn persoonlijke ervaringen op het gebied van Ontspanning & Yoga te delen en over te dragen. Om mensen te helpen ontspannen en dichter bij het eigen voelen en ervaren te brengen.

 

“Het belangrijkste is volgens mij de zorg voor een goede gezondheid, zodat we het voedsel dat we eten beter verteren kunnen, goed kunnen slapen en ons kunnen herinneren wat we geleerd en bestudeerd hebben. Ziekten zijn obstakels op de weg naar spirituele verlichting en daarom moet je er iets aan doen”.

Ervaring met Yoga is niet noodzakelijk, trek lekker zittende kleding aan en eventueel warme sokken of sloffen. Yoga matjes, meditatiekussens en dekens zijn aanwezig. Mocht je het prettig vinden om een badlaken of eigen deken mee te willen nemen is dat natuurlijk geen enkel probleem.

Informatie en contact

In verband met het ontbreken van een fijne en professionele Yoga ruimte worden op dit moment geen Ontspanning & Yogalessen of meditaties aangeboden.

Karin@studiozilver.com

www.studiozilver.com

Mobiel Karin: 06-14427810