Studio Zilver | Counseling in de praktijk of in de natuur
321
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-321,bridge-core-3.0.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive
 

Counseling

Maak het onmogelijke mogelijk, volg je eigen weg.
Paulo Coelho

Counseling & Wandelcounseling bestaat uit 1 of meerdere holistische en therapeutische behandelingen/gesprekken met als doel het weer in balans brengen van de cliënt. Het zijn belangrijke instrumenten die ik naast massage en lichaamswerk inzet ter ondersteuning van cliënten met problematiek rondom emotionele (psychosociale) achtergronden. Maar ook als je op zoek bent naar betekenis in je leven, bewustwording en zingeving.

Elk counseling traject start met een intake gesprek waarbij ik beoordeel of ik je zou kunnen ondersteunen in je hulpvraag. Mocht de problematiek te complex zijn of niet passen bij de hulp die ik kan bieden, kan ik besluiten om je door te verwijzen. Als we na gezamenlijke overeenstemming kunnen starten gaan we samen op zoek naar een (of meerdere) hulpvra(a)g(en) en bepalen van het gewenste einddoel. We kijken wat in jouw leven actueel is, wat er bij jou speelt, welke levensvragen, problemen of (fysieke) beperkingen je ervaart. En waarin ik ondersteunend kan zijn aan je eigen proces. Daarna stellen we samen een strategie op zodat we de gekozen doelen ook daadwerkelijk kunnen realiseren.

Een counseling sessie kan bij mij in de praktijk of samen met jou in de natuur plaatsvinden. Waarbij jij je eigen weg bewandelt en ik een stukje met je meeloop om samen met jou je valkuilen, talenten, onmogelijkheden en mogelijkheden te onderzoeken. Counseling is een professionele aanpak voor het doorbreken en veranderen van oude patronen. Samen onderweg naar meer levensvreugde, energie, ontspanning en levensgeluk!

Empathie, betrouwbaarheid, onvoorwaardelijke acceptatie en congruentie zijn kernwaarden in de Counseling waarvan Carl Rogers de grondlegger is. Op basis van deze kernwaarden zal ik met jou een therapeutische relatie opbouwen, helpen om inzichten te bevorderen en een stevige basis creëren om persoonlijke veranderingen te realiseren. Een belangrijk verschil met coaching is dat bij counseling de nadruk ligt op het zelfoplossend vermogen van de cliënt. Je staat dus zelf aan het stuur van je eigen levenspad.

Contact met Karin

Spreekt dit je aan? Zet dan nu een eerste stap op jouw eigen weg!