Studio Zilver | Massage voor meer rust, ontspanning en nieuwe energie
323
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-323,bridge-core-3.0.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive
 

Massage

Laat los en ontspan,
je lichaam is een kostbare schat waarin je bewustzijn en geest schuilen.
Innerlijke rust en vrede begint met een ontspannen lichaam.
Norman Vincent Peale

Heb je behoeft aan rust, ontspanning en/of nieuwe energie? Heb je last van pijnlijke spieren, andere lichamelijke of geestelijke klachten, hoge spierspanning of ervaar je anderszins beperkingen of ongemak? Of zoek je een moment van liefdevolle aandacht, zorg en welbevinden voor jezelf om weer helemaal op te laden of om cadeau te geven? Dan ben je bij mij aan het goede adres!

Ik bied in mijn rustige en stille praktijk diverse behandelingen speciaal voor jou, ter voorkoming of verbetering van klachten of gewoon als een fijn relax moment voor jezelf. Al mijn behandelingen worden gegeven op een verwarmde massage tafel, voorzien van een comfortabel en ergonomisch vormgegeven kussen, ter zachte ondersteuning van het lichaam. Ik werk professioneel en persoonlijk en stem mijn behandelingen individueel op jouw wensen en behoeften af.

Massage

Massage heeft een onmiskenbaar, bewezen effect in ons lichaam. Door spieren, huid en bindweefsel te kneden en rekken, en door langzame effleurages (strijken) in de richting van het hart, wordt de bloedsomloop bevorderd en gestimuleerd. Het gemasseerde weefsel warmt op en dat draagt bij tot verbetering in de circulatie. Doordat blokkades en verklevingen in het weefsel worden los gemaakt, verloopt de aan- en afvoer van stoffen op celniveau beter. De aanvoer van stoffen is nodig voor herstel en de afvoer van stoffen vermindert (spier)pijn. Niet alleen huid en spieren worden soepeler ook pezen en gewrichten krijgen meer ruimte en dat geeft onze botten meer beweging, zenuwen worden weer meer geprikkeld en hormonale processen kunnen weer hun werk doen. Kortom het brengt een kettingreactie op gang die het hele lichaam omvat. Massage kan ingezet worden bij het verhelpen van klachten, maar zeer zeker ook bij het voorkomen ervan.

Ontspanningsmassage

Deze massage heeft een ontspannende en verkwikkende werking en is daarnaast kalmerend en rustgevend. De energiebanen worden geactiveerd en blokkades worden opgeheven. Maar ook spieren, organen en bindweefsel worden gemasseerd waardoor een algeheel gevoel van ontspanning wordt bewerkstelligd. Desgewenst kunnen gebieden zoals de nek, rug en schouders wat steviger worden aangepakt met o.a. technieken uit de klassieke- of Thaise massagetherapie. Deze behandeling kan ook worden voorafgegaan met het geven van een Thais voetbad.
• Behandeling 50 minuten
• Behandeling 75 minuten
• Extra: Thais voetbad 15 minuten

Shiatsu Ryoho Namiskoshi Therapie

Een heerlijke en uitgebreide drukpunt of acupressuur behandeling die wordt gegeven door middel van vingers, duimen en handdruk. De energiebanen worden geactiveerd, blokkades worden opgeheven. Maar ook spieren, organen en bindweefsel wordt gemasseerd waardoor een algeheel gevoel van ontspanning wordt bewerkstelligt. Shiatsu therapie komt gedeeltelijk voor vergoeding in aanmerking, mocht u daarvoor aanvullend verzekerd zijn. U kunt hiervoor uw zorgverzekeraar of polisvoorwaarden raadplegen. Desgewenst kan voorafgaande aan deze behandeling een Thais voetbad worden gegeven of kan de behandeling aangevuld worden met een ontspanningsmassage.
• Behandeling 50 minuten
• Behandeling 75 minuten
• Extra Thais voetbad 15 minuten

Thaise voetreflex massage

Deze massage komt van oorsprong uit Thailand en is een effectieve, zeer weldadige en ontspannende massagetherapie. Bij voetreflex massage wordt ervan uitgegaan dat zich ter hoogte van de voeten reflexzones bevinden die via energiebanen verbonden zijn met alle organen, klieren en overige lichaamsgebieden. Door de zones op de voet te masseren, worden tegelijkertijd de met deze zones corresponderende lichaamsgebieden geprikkeld. De doorbloeding en lymfestroom wordt geactiveerd waardoor afvalstoffen worden verwijderd en de zenuwbanen gestimuleerd worden.
Thaise voetreflex massage onderscheidt zich van onze Westerse methode door naast ontspannende massagetechnieken ook te werken met een massagestokje op de diverse zones van de voet. Deze Thaise voetmassage geeft een diepe beleving van ontspanning. Doordat de voeten het verst van het hoofd vandaan liggen, haalt een voetmassage je letterlijk uit je hoofd, waardoor je je als herboren voelt. Bij mensen die niet (goed) kunnen slapen omdat ze te veel in hun hoofd zitten, kan een voetmassage een perfect slaapmiddel zijn. Deze behandeling wordt uitgevoerd op een verwarmde massage tafel en kan worden voorafgegaan met een Thais voetbad.
• Behandeling 50 minuten
• Behandeling 75 minuten
• Extra: Thais voetbad 15 minuten

Thais voetbad

Een Thais voetbad is een heerlijk ontspannend ritueel waarbij aan een warm voetbad een Thais kruidenbuiltje en/of etherische olie wordt toegevoegd. Dit kruidenbuiltje is gevuld met negen geneeskrachtige kruiden. Hun diepe, geneeskrachtige werking heeft een reinigend effect op het lichaam en de organen. Terwijl de voeten heerlijk opwarmen, kan je lichaam alvast wennen aan de ontspannen sfeer. Een moment om bij jezelf te komen.
• Thais voetbad 15 minuten

Contact met Karin

Spreekt dit je aan? Zet dan nu een eerste stap op jouw eigen weg!