Studio Zilver | Pedicure: een weldaad voor uw voeten en nagels
763
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-763,bridge-core-3.0.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive
 

Pedicure

Een pedicure behandeling bij Studio Zilver is een weldaad voor uw voeten en nagels. Wij verzorgen uw voeten en nagels professioneel en met de aandacht die ze verdienen! Daarnaast kunt u een pedicure behandeling bij Studio Zilver combineren met een ontspannende voetreflexbehandeling of een Shiatsu- of lichaamsmassage.

Voetverzorging komt vaak op de laatste plaats terwijl velen van ons tegenwoordig 10.000 stappen per dag willen zetten om onze conditie op peil te houden. Voetverzorging is belangrijk maar ook ontspannend en gewoon fijn. Daarnaast geeft het mooie verzorgde voeten en nagels.

Geeft u uw voeten de aandacht die ze verdienen? Hierbij kunt u denken aan huidverzorging van eenvoudige en onschuldige aandoeningen waar geen huidarts voor nodig is. Maar ook de behandeling van eelt, kloven, likdoorns, kalknagels en ingroeiende teennagels.

Wat doet een professionele pedicure precies? We beginnen met een uitgebreide analyse van de voeten en nagels, daarna gaan we de voeten behandelen. We knippen de nagels, frezen de nagels weer mooi glad en dun indien u kalknagels heeft, we verwijderen likdoorns en eelt, geven advies met betrekking tot verzorging van de voeten en eindigen altijd met een korte voetmassage en juiste voeten crème. Desgewenst kunt u een pedicure behandeling afsluiten met een mooi kleurtje gellak. Deze speciale nagellak drogen wij onder een UV lamp en brengen we in meerdere lagen aan.

Foto van een pedicure behandeling met eelt verwijderen - studio zilver: pedicure, massage & counseling
Foto van een pedicure behandeling met gellak - studio zilver: pedicure, massage & counseling
Foto van een pedicure behandeling - studio zilver: pedicure, massage & counseling

Pedicure Basis

Voeten reinigen, nagels knippen, eelt verwijderen, afwerken van de nagels met de frees, nabehandelen van de nagels en afsluitend behandelen we de voeten met een passende voeten crème.

• Behandeling 45 minuten

Pedicure Extra

Voeten reinigen, nagels knippen, eelt verwijderen, afwerken van de nagels met de frees, nabehandelen van de nagels en afsluitend behandelen we de voeten met een passende voeten crème. Extra tijd voor bijvoorbeeld het behandelen van eelt, kloven of een likdoorn, of een ontspannende massage van de voeten.

• Behandeling 60 minuten

Pedicure Royaal

Voeten reinigen, nagels knippen, eelt verwijderen, afwerken van de nagels met de frees, nabehandelen van de nagels en afsluitend behandelen we de voeten met een passende voeten crème. Extra tijd voor bijvoorbeeld het behandelen van eelt, kloven of een likdoorn, of een ontspannende massage van de voeten.

• Behandeling 90 minuten

NB Voor behandeling van de reuma- of diabetesvoet verwijs ik u graag door naar een medisch pedicure.

Contact met Karin

Is dit wat voor jou? Maak een afspraak